Over Esther

Om mensen te mogen helpen die hun hele leven hard gewerkt hebben en nu welverdiend van hun rust genieten vind ik een eer. Ik help ze graag om hun rust te behouden. 

Uw administratie ordenen, opschonen en bijhouden

U begeleiden in al uw administratieve handelingen

U bijstaan bij het regelen van uw verhuizing

Aanpassen abonnementen aan behoefte en gebruik

Daarom Esther

Met veel passie en plezier help ik heel graag de mensen die dat nodig hebben

Ik ben EstherDoet!

Kent u het gevoel?
de moderne economie gaat sneller dan u kunt bijhouden. De bedrijven en instellingen waarmee u zaken doet, doen dit allemaal via internet, maar u krijgt het niet bijgebeend.  U vindt het moeilijk om op het internet te vertrouwen, terwijl de bank van u verwacht dat u uw bankzaken via internetbankieren regelt. Uw administratie groeit u boven uw hoofd? Uw controle op lopende abonnementen van telefoon, gas, water, licht, de krant, tijdschriften, internet, stadsparkeren verliest u uit het oog.
De inbox van uw mail ploft uit elkaar.
U heeft schade maar uw weet niet hoe u dit moet aanpakken.
Gaat u verhuizen en stijgt de het geregel u boven uw hoofd?

 

Dan biedt EstherDoet! u de oplossing!

In een persoonlijk contact bij uw thuis, sta ik u op een integere manier geduldig bij, bij al uw administratieve werkzaamheden. Ik leid u door uw administratie en digitaal postverkeer en maak u al dan gewenst, overzichtelijk wegwijs in uw eigen administratieve zaken.

Ik breng weer orde en overzicht in uw administratie en kan dit ook voor uw onderhouden door een periodiek terugkerende afspraak.

 

Zo makkelijk en duidelijk hoe Esther dit voor mij doet. Ze is zo geduldig. Ik ben er erg blij mee.

Na de eerste gesprek bespaarde zij mij al meer dan 400 euro per jaar aan onnodige verzekeringen. Ik ben erg tevreden. 

Vragen

Mocht u vragen hebben aan Esther, vul dan onderstaand formulier in.

Leads